Tarife

Oferirea serviciilor de psihoterapie şi consiliere psihologică se face într-un cadru etic şi legal prin semnarea unui contract de servicii psihologice şi a unui consimţământ informat.

Ședințele de psihoterapie și consiliere psihologică se pot realiza și online prin skype sau platforma zoom în baza unui protocol agreat.

În perioada unor situații de forță majoră, așa cum este cazul pandemiei Sars-COV-2, ședințele au loc exclusiv online, cu respectarea regulilor ce țin de distanțare socială, igienă, dar și protecția noastră, a persoanelor dragi nouă și a grupurilor de persoane ce pot avea anumite vulnerabilități personale.

În cazul ședințelor clasice ce au loc la Cabinetul individual de psihologie după fiecare şedinţă, cel târziu la următoarea programată, veţi primi factura şi /sau chitanţa.

În cazul ședințelor online, programarea și plata unei ședințe de psihoterapie se face înainte de a avea loc ședința, precum și după confirmarea intrării sumei în contul pus la dispoziție clientului.

Servicii Durată Tarif
Psihoterapie individuală 50 minute* 160 lei
*În cazul în care consideraţi că aveţi nevoie de mai mult timp la dispoziţie în cadrul şedinţei de psihoterapie, comunicaţi acest lucru la începutul sau pe parcursul terapiei.
Consiliere psihologică 50 minute 160 lei
Psihoterapie de cuplu abordare sistemică 75 minute – 90 minute* 230 – 250 lei
*Ambii parteneri prezenţi în şedinţe  / şedinţă individuală cu fiecare partener în cadrul psihoterapiei de cuplu
Psihoterapie de cuplu centrată pe emoții EFT  75 minute – 90 minute* 250 – 300 lei
Ambii parteneri prezenţi în şedinţe  / şedinţă individuală cu fiecare partener în cadrul psihoterapiei de cuplu
Psihoterapie de familie abordare sistemică 75 minute – 90 minute* 230 – 250 lei
*Familia poate fi constituită din doi părinţi, unul sau mai mulţi copii prezenţi în şedinţe/ sau un părinte, o bunică, un copil sau mai mulţi/ sau bunic/ă  şi nepoţi etc.

*Pot fi şi şedinţe cu părinţii fără copii prezenţi sau cu copii dar fără părinţii prezenţi în cadrul şedinţei, în funcţie de situaţia particulară a fiecăruia.

Consiliere şi terapie premaritală 60 minute – 75 minute* 200 – 230 lei
*Ambii parteneri prezenţi în şedinţe/ şedinţă individuală cu fiecare partener în cadrul psihoterapiei premaritale.

** În cadrul Cabinetului de psihologie se pot oferi persoanelor cu o situație economico-financiară precară ședințe de terapie în regim redus sau probono. Protocolul de lucru va fi agreat de comun acord.

Comments are closed.