Termeni și condiții

Site-ul www.psihoterapiecuplufamilie.ro  este administrat de către Antonie Ramona Cabinet Individual de Psihologie cu sediul în localitatea Bucureşti, bd Iuliu Maniu nr 6E, Sector 6,  Romania, Cod de Identificare Fiscala 40236257, Tel. +40 726 955 853, Email: psihoterapiecuplufamilie@gmail.com

Va rugam să citiţi acești termeni şi condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului.

Utilizarea acestui site implică acceptarea tacită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos.

În calitate de autor/ proprietar/administrator al site-ului www.psihoterapiecuplufamilie.ro, Antonie Ramona Cabinet Individual de Psihologie îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestuia, precum şi Politica de confidenţialitate, Politica de cookies, Termenii şi condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugam să vizitați periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi.

 SCOPUL

Site-ul www.psihoterapiecuplufamilie.ro conţine informaţii specifice şi detaliate legate de serviciile oferite în cadrul cabinetului de psihologie şi care sunt uşor de identificat în pagina SERVICII OFERITE, cele de TARIFE, precum şi recomandări pentru îmbunătăţirea vieţii personale, de cuplu sau de familie în secţiunea ARTICOLE.

 DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Utilizatorul site-ului înţelege dreptul de proprietate intelectuală a informaţiei la care are acces, şi acestea nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului.

 CONFIDENȚIALITATE  şi COOKIES

Toate aspectele ce ţin de confidenţialitate şi prelucrarea datelor cu caracter personal se regăsesc în Politica de confidenţialitate regăsită pe site.

 TARIFE

Preţurile afișate pe www.psihoterapiecuplufamilie.ro pentru serviciile oferite pot fi modificate fără o anunţare prealabilă a utilizatorilor şi în acord cu oferta de servicii psihologice de pe piaţă.

Preţurile serviciilor oferite sunt însoțite de specificaţii clare în funcţie de tipul de terapie aleasă.

Obligațiile unui utilizator

Fiecare utilizator are obligația de a utiliza un limbaj decent, nediscriminatoriu și adecvat fiecărei discuții. Utilizatorul are obligația de a nu crea conținut sau de a nu posta informații sau mesaje:

  • Obscene
  • Care conțin informații nerelevante, precum cele comerciale, de vânzare a unor produse
  • Cu caracter politic
  • Care nu corespund discuțiilor de pe forum și tematicii destinate pentru fiecare categorie de site în parte, conform opiniei Administratorului

Dacă administratorul site-lui observă contrariul, își rezervă dreptul de a sterge mesajele cu conținut nepotrivit, de a suspenda temporar sau definitiv dreptul utilizatorului, informând utilizatorul printr-un avertisment și restricționându-i accesul.

Dispoziții finale

Termenii și condițiile detaliate se aplică pe termen nelimitat de la prima accesare a platformei www.psihoterapiecuplufamilie.ro. Ele pot fi modificate de către administrator oricând, fără o notificare în prealabil, utilizatorul având obligația de a verifica versiunea actualizată la fiecare accesare, semna lizată prin ”Data ultimei modificări”.

Inițiatorul site-lui, Antonie Ramona Cabinet Individual de Psihologie, dorește să își îmbunătățească continuu serviciile și informațiile disponibile, și pentru orice probleme și sugestii, vă invităm să scrieți solicitarea/mesajul dvs. la psihoterapiecuplufamilie@gmail.com.

Comments are closed.